Na mijn stage in 2012 ben ik voor OneWorld blijven werken. De eerste serie die ik voor OneWorld schreef, bestond uit een reeks blogposts die stapsgewijs lieten zien hoe iedereen eenvoudig in zijn eigen woonkamer kan recyclen. ‘Een nieuwe plant van een oude krant‘ is hier een voorbeeld van. Ook produceerde ik weleens reportages voor OneWorld. ‘Met je eigen potje naar de supermarkt‘ is hier een voorbeeld van. Over het algemeen maak ik alle foto’s en andere beelden bij mijn verhalen zelf.

Tegenwoordig schrijf ik verhalen die gebaseerd zijn op grote onderzoeken en datasets. Ik vul die verhalen aan met interactieve infographics. De verhalen zijn erop gericht om onderwerpen die erg groot of complex zijn inzichtelijker te maken voor de lezer. Goede datavisualisaties spelen hier een belangrijke rol in.